PDI

Wallhamn - Sveriges mest kompletta PDI-anläggning

Välkommen till Wallhamn - den mest kompletta PDI-anläggningen i Sverige, med en kapacitet för 100 000 bilar per år. Vår kombination av fordonshamn och PDI (Pre-Delivery Inspection) på samma område är helt unik. För ankommande bilar är Wallhamn First Point of Rest, det vill säga det första stoppet efter import. Direkt efter ankomst utför vi en ankomstkontroll och ser till att fordonet är i det skick som det skall vara.

Efter avrop/beställning går fordonet in i allmän PDI eller slutkontroll, där vi monterar sådant som är specifikt för den svenska marknaden - exempelvis dekaler, gummimattor, varningstriangel, registreringsskylt, stenskottskydd, COC-dokument och instruktionsbok. Här görs även fordonen - som introduktionsbilar, demo-bilar eller hyrbilar - iordning på importörens begäran, med allt från stripes till fullständig leveransservice.

Vår PDI-anläggning utför även rostskyddsbehandlingar. Trots att många märken har ett rostskydd när de anländer väljer importören att komplettera med ett utökat skydd för att passa det Nordiska klimatet.

Med Wallhamns PDI får du…

  • Sveriges mest kompletta PDI-anläggning
  • Effektiv hantering med fordonshamn och PDI på samma område
  • Högkvalitativ anpassning av fordon för svenska marknaden

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vår PDI-anläggning och våra tjänster!

wallhamn PDI

Har du en fråga om PDI?

Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka till oss, så hör vi av oss till dig.