Jobba hos oss

Är du vår nya kollega?

Med 200 tillsvidareanställda och ca 100 – 150 timavlönade är Wallhamn AB den största privata arbetsgivaren i Tjörns kommun.

Wallhamns kombination av hamn, inspektion och verkstad är helt världsunik och har utgjort kärnan i verksamheten ända sedan hamnen grundades 1965. Med över 50 år i branschen har Wallhamn utvecklats till en nu mer välkänd One Stop Shop för importbilsmärken.

”Vi är marknadens förebild på ett hållbart sätt. Vi frigör tid för våra kunder.”

Enligt Wallhamns vision och mission, arbetar vi dagligen för hållbarhet och kvalitet i allt vi gör. Varje anställd bidrar till det övergripande målet och är en viktig pusselbit i det slutgiltiga resultatet. Vi strävar efter effektivitet i vårt arbete där kommunikation och att frigöra tid för både våra kunder och oss kollegor emellan står i centrum.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats för flera olika roller, både inom våra bilverkstäder och inom tjänstemannasektorn. Vi tar ofta in tim- eller visstidsanställd personal vid arbetstoppar, eftersom behovet av arbetskraft växlar.
Det vanligaste behovet gällande arbetstopparna är bland annat bilförare som kan köra fordon av och på fartygen och för dessa roller är det ett krav att du har lägst B-körkort, medan körkort för truck och lastbil är en fördel.

Är vi en perfect match? Läs mer om de roller vi söker just nu och hör av dig vid frågor och funderingar.

Hittar du ingen roll som passar dig, hör gärna av dig med en spontanansökan!

Läs mer om Wallhamn