Bilbyggarna

Bilbyggarna - En av Nordens ledande påbyggare av transportbilar

Välkommen till Bilbyggarna Wallhamn på Tjörn! Som en av de ledande påbyggarna i Norden utvecklar, förädlar och anpassar vi fordon efter kunden eller brukarens önskemål för ett professionellt bruk. I tät dialog med våra kunder hittar vi rätt lösning så att bilen blir det arbetsredskap som krävs för att göra ett bra jobb, oavsett om det handlar om att dra kraftledningar, leverera byggmaterial eller flytta gods.

Vi på Bilbyggarna vet att funktionaliteten i användandet både är viktig och ibland direkt avgörande för vilket fordon eller påbyggnad som man väljer. Många av våra kunder/återförsäljare väljer även att lagerhålla fordonen hos oss i Wallhamn innan de levereras och tas i trafik.

Med de goda råd och den mångåriga kompetens som våra ansvariga säljare och arbetsledare har kan vi hjälpa dig som kund på rätt väg till en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Kontakta oss idag!

wallhamn Bilbyggarna

Påbyggnationer och bilinredning till servicebilar och transportbilar

Våra erfarna medarbetare på Bilbyggarna i Wallhamn påbygger allt från flak, skåpbyggnationer och bakgavel-lyftar, till kranar, el, hydraulik, vinschmontage, värmare och inredning.
Vår absoluta prioritet är att tillgodose våra kunders behov med det som krävs i den miljö som fordonen skall framföras, oavsett om det är på landsväg, terräng eller båda.

Vi hjälper gärna till med att hitta rätt typ av bilinredning till just din transportbil, hantverksbil eller servicebil. Kvalitet i både kontakt och byggnation leder oss alltid till rätt byggnation i slutänden.

Söker du inspiration? Läs vår guide om Att inreda sin servicebil

Miljön är viktig för oss på Wallhamn och vi strävar alltid efter att välja de mest miljövänliga alternativen, inte bara i vår egen produktion utan även vad gäller inköp av rätt material, där vi också eftersträvar så lite miljöpåverkan som möjligt.
Starka, tåliga och lätta material ger en lägre bränsleförbrukning, något som både våra kunder och miljön tjänar på!

Alla är välkomna till Bilbyggarna Wallhamn

Ingen kund är för stor eller för liten för oss på Bilbyggarna! Bland våra kunder finns de flesta stora kraft- och vattenbolagen, men även mellanstora och små företag. Alla är välkomna till oss på Bilbyggarna Wallhamn på Tjörn!

Inredningen i en yrkesbil kan skilja sig ganska mycket beroende på vilka behov du har under en arbetsdag. Vi hjälper dig välja rätt inredning oavsett om du är snickare, elektriker, VVS-montör eller tekniker på ett kraftbolag.

Läs mer i vår artikel Så inreder du din yrkesbil

Med Bilbyggarna Wallhamn får du

 • Kvalité i både kundkontakt och byggnation
 • Anpassningar till kundens specifika behov
 • Miljövänliga och långsiktigt ekonomiska alternativ
 • Fordonen kan lagerhållas i Wallhamn innan de leverans

Vill du veta mer om Bilbyggarna och påbyggnationer?
Varmt välkommen att kontakta oss!

Jag vill veta mer om påbyggnationer och tillbehör!

Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka till oss, så hör vi av oss till dig.

  Bevisa att du är människa genom att välja kopp.

  Exempel på kundlösningar

  Vill du kontakta en av våra säljare?

  Michael Lysborn
  Sales & Customer Service Manager
  +46 735 20 99 81
  E-mail

  Kim Wall
  Account Manager
  +46 735 20 99 75
  E-mail