Dealer service

Skräddarsydda fordonslösningar med Dealer Service

Vår Dealer Service kan beskrivas som återförsäljarens leveransverkstad. Här skapar vi ett upplägg som många gånger är unikt och skräddarsytt för varje enskild återförsäljare som jobbar med oss, både med fordon som kommer via hamnen och även transport via gate. Med lång erfarenhet och ett gediget tekniskt kunnande utför vi arbeten både på personbilar och lätta transportbilar.

Med vår Dealer Service får du enkelheten i att kunna beställa allt på ett och samma ställe – och ett arbete som är både prisvärt och fackmannamässigt utfört. Eftersom allt arbete utförs på samma anläggning görs inga onödiga och kostsamma förflyttningar, vilket minimerar risken för skador.

I Wallhamns Dealer Service-verkstad monteras olika typer av tillbehör som dragkrok, motorvärmare och andra enheter som generalagenten/återförsäljaren beställt. I vårt utbud ingår även exempelvis inklädnader, solfilmning, larm, ljusramper, sätesvärme, däckmontage, balansering och fyrhjulsinställning.

Lång erfarenhet och prisvärda kvalitetslösningar

Vi vill vara det självklara valet när det gäller Dealer Service och fungera som ett komplement till återförsäljarens egen verkstad. Därför erbjuder vi prisvärda kvalitetslösningar med samma garantier och leveransprecision som den egna verkstaden.

På vårt uppställningsområde finns även möjlighet att lagerhålla bilar fram till leverans, vilket sparar utrymme för återförsäljaren samt effektiviserar leveranserna till slutkunder.

Med Dealer Service från Wallhamn får du…

  • Leveransverkstad med skräddarsydda upplägg för dig som kund
  • Lång erfarenhet och gediget tekniskt kunnande
  • Skräddarsydda och prisvärda kvalitetslösningar
  • Möjlighet till lagerhållning fram till önskad leverans
Wallhamn Dealer Service

Har du en fråga om Dealer Service?

Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka till oss, så hör vi av oss till dig.